„az én könyvtáram, több mint internet”

Impresszum

Kiadja:

Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár
4400 Nyíregyháza Szabadság tér 2.

Telefon: (42) 598 – 888
Fax: (42) 404 – 107
Email: titkarsag(a)mzsk.hu

Felelős kiadó:
Tomasovszki Anita könyvtárigazgató

Szerkesztő:
Simon Szilvia osztályvezető

 

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.mzsk.hu valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az mzsk.hu portálon található tartalom a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár szellemi tulajdona.

A könyvtár fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A könyvtár előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. A portál tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a portál így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A könyvtár oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a könyvtár előzetes írásbeli engedélye nélkül a portál tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A könyvtár követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A portálról értesüléseket átvenni csak a portálra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a portálra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

 

Menetrend


© 2014. Móricz Zsigmond Megyei és Város Könyvtár - Minden jog fenntartva! -  

Impresszum |   Adatvédelem |   Elérhetőségeink